Min motivation og karakter

Jeg nyder det dynamiske element som børnefamilie. Vi har alle indflydelse på hinanden og de ting der sker omkring os, de rammer vi sætter bliver medskaber af fremtiden.
Som menneske er jeg åben og venlig, med en høj integritet samt autencitet.
Kommunikativt er jeg stærk og konstruktiv i dialogen. Arbejder med en åbenhed, faglighed, samt en positiv og ressourcefyldt tilgang. Hvor en stor portion tålmodighed samt empati, komplementere hinanden godt i udviklings situationer.

Hvem er jeg

Bagved navnet familiepædagogen finder i Siv Fuglsang, uddannet pædagog, anvendt filosof, gift og mor til tre børn i alderen 1,3 og 6 år.
Uddannelsesmæssigt har jeg en professionsbachelor i pædagogik med en bred faglig profil. Med indsigt i det pædagogiske felt, fra en aktiv rolle, som arbejdende pædagog, inden for både special og normalområdet, med mere end 10 års erfaring.

Foruden min pædagoguddannelse har jeg en mere abstrakt og teoretisk tilgang til pædagogik, fra min Cand.mag. i Anvendt filosofi ved Aalborg universitet, med speciale i læringsfilosofi med omdrejningspunkt i pædagogik, dannelse, krop, læring og etik. 

Som pædagog er min profil og værktøjskasse meget bred. Personligt er jeg optaget af neuropædagogik, ICDP -principperne, det holistiske menneskesyn – kobling af krop og sind. Observationsstudier, Ressource orientering, rummelighed, nærvær og forskelligheder. Jeg ønsker at bryde tabuer samt stigmatisering, ved nysgerrighed og tillid. Jeg trives i kaos og fordybelse, to kontraster der komplementer hinanden og skaber en god balance.